tirsdag 11. desember 2012

Lag-NM 2012 i Bodø


Bak fra venstre: Lars-Petter, Geir, Reidun og Øystein
Foran fra venstre: Ellen, Anders, Veronica og Kjell Petter
På storklubbseminaret i 2011 ble alle klubber oppfordret til å delta i lag-NM 2012. «Eplekjekk» som jeg er så sa jeg at Slemdal kom til å stille :-)

Som sagt så gjort. Fredag 30.11.12 satte 8 av klubbens «unge» håpefulle seg på fly til Bodø. Vi innlosjerte oss på Thon hotell som var stedet hvor både innveiing og bankett skulle være.

Anders, Ellen og Veronica var litt i tvil om vekta men det gikk heldigvis fint. Etter innveiing ble det en sen middag på Kaia bryggeri.

Neste morgen tok veterinærene (Veronica og Reidun) ansvar og stilte på innmarsjen.


Siden mix klassen for senior skulle starte sent på dagen så valgte resten av oss å sove litt lenger og innta en lang frokost på hotellet. Etter frokost kom Geir (Bodøs store sønn) og hentet oss og kjørte oss til Bodø Spektrum hvor NM ble arrangert.

Når vi ankom hallen begynte spenningsnivået å stige. I klassen mix var det påmeldt 4 lag og noen av oss mente det var en teoretisk mulighet for at vi skulle kunne ta en bronse medalje.
Oppladningen mot NM har vært veldig varierende. Noen hadde knapt vært på matta de siste årene men kjørte et skippertak rett i forkant. Kamperfaringen var også veldig varierende. Øystein og Veronica deltok på stevne for bare noen uker siden, andre deltok sist på stevne for ca 20 år siden mens Ellen aldri hadde gått kamp.

For å oppsummere kort så møtte vi 3 lag. I de vektklassene hvor vi stilte flere deltagere skiftet vi på å gå kamp. Sett i forhold til alder og forberedelser så må jeg si det var imponerende hva vi presterte. En ting jeg hadde fortrengt er hvor fryktelig slitsomt det er å gå kamp. Det er bare beinhard judotrening som gir judokondis!

Etter at alle kamper var unnagjort var det premieutdeling. BK judo tok gull og Bodø judoklubb tok sølv. Hvem som skulle motta bronsemedaljen var uvisst da Slemdal og Namsos sto veldig likt. Rett før bronsemedaljen ble delt ut hørte vi noen rykter om at Slemdal kom på 4.de plass men gleden var STOR da det viste seg å være feil. Slemdal tok 3.de plass men for oss så føltes det som en seier :-)

Selv om det ikke ble gullmedalje i NM så vant vi banketten. Kjell Petter holdt tale og spanderte på drikke på halve judo-Norge. Senere på kvelden «eide» vi Bodø by og hadde det utrolig artig :-)

Takk alle sammen for en fantastisk tur. Satser på at vi stiller lag igjen til neste år.