mandag 20. januar 2014

Nyttårsstevne lørdag 18.januar


I helgen ble Nyttårsstevne i Mjøndalshallen arrangert og Slemdal judoklubb stilte med fire deltagere. Phillip i klassen U18 og Aleksander, Kristian og Petter i klassen U15.

Phillip var påmeldt i klassen 81 – 90kg men lå helt i nedre del av vektklassen under innveiing.
Flere av motstanderne veide derfor mye mer. Dette så ikke ut til å spille noen rolle for han vant den ene kampen etter den andre. Det ble ikke delt ut noen premie for raskeste ippon men den er jeg ganske sikker på at det var Phillip som hadde. Phillip gikk helt til topps og vant klassen. Gratulerer Phillip!!

Phillip mottar førstepremien.


En stolt vinner.Her kan dere se Phillips raskeste ippon:

Aleksander, Kristian og Petter har tidligere bare deltatt på barnestevner men nå som de fyller 13 dette året kunne de for første gang stille i klasse U15. I den klassen stiller det gutter som kan være to år eldre og det er strengere regler å forholde seg til. Som med Phillip så var det også her et par av gutta som lå helt i bunnen av vektklassen. Til å begynne med virket det som de hadde litt mer nerver enn vanlig men det forsvant fort etter første kamp.
Alle gutta fikk gå flere kamper og flere av dem ble vunnet. Uansett om de vant eller tapte så viste dem mye lovende judo. Med litt mer erfaring er det ikke lenge til også disse befinner seg på pallen. Gratulerer så med innsatsen!

Petter, Kristian og Aleksander
Dette var utrolig spennende og morsomt og jeg gleder meg til å følge dere på stevner fremover

Hilsen
Lars-Petter