mandag 21. mai 2018

Torsdagens judotrening flyttes fra Svendstuen skole til Haugerud skole


Kjære judovenner,

Vi har fått beskjed om at vi ikke kan trene judo på Svendstuen skole de neste to torsdagene fordi skolen skal bruke gymsalen.
Nå på torsdag (24.05) har judoklubben NJJK invitert oss til å trene hos dem på Haugerud. Siden det nærmer seg gradering så oppfordrer jeg alle
som kan til å benytte seg av det tilbudet. Det gjelder selvfølgelig også for de som ikke skal gradere.
Første økt trener vi fra 17.00 til 18.00. Da er det bare utøvere fra Slemdal som stiller og de vanlige trenerne fra vår klubb holder treningen.
Da har vi ingen aldersgrense. Alle kan stille og vi kjører effektivt i gjennom pensum.
Fra kl. 18.00 til 19.30 har NJJK egen graderingstrening for barn mellom 10 og 14 år og som skal gradere til orange, grønt eller blått. Der stiller også Slemdal med sine trenere.
Dette er et veldig hyggelig parti som passer godt for Slemdal sine medlemmer mellom 10 og 14 år. Jeg oppfordrer derfor de som har anledning ( i denne aldersgruppen)
til å få med seg dette partiet også.
Fra kl. 19.30 til 21.00 trener alle fra 15 til 100 år. På dette partiet trenes det også gradering så her er det bare å slenge seg med for de som er i aldersgruppen.

Når det gjelder torsdag 31.05 så kommer jeg tilbake til det. Kanskje vi kan henge oss på NJJK også den kvelden.

NJJK holder til på Haugerud Skole, Tvetenveien 183, 0673 Oslo 
Lokalet ligger på baksiden av Haugerud skole:
T-bane: Ta linje 2 mot Ellingsrudåsen til Haugerud. 14 min. fra sentrum. Derfra går man over en bru og forbi Haugerud senter. Gå til venstre etter senteret og inn på parkeringsplassen til Haugerud skole.
Buss: Linje 79 Holmia/Grorud og 69 Tveita/Lutvann. Stoppested: Haugerud T-bane.
Bil: Avkjøring fra E6 mot Lindberg. Følg Tvetenveien i retning Haugerud/Tveita. Innkjøring ved Haugerudsenteret. Parkering utenfor Haugerudhallen/Haugerud Ungdomsskole.

Hilsen trenerne